Известие

Collapse
No announcement yet.

Оборотомера не работи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оборотомера не работи!

Здравейта колеги,
    Както си карах и забялязах, че оборотомерът ми не работи. Някакви идеи?
    Всичко останало работи с изключение на това, че отвреме навреме ми светва лапата за дюзата.

А километража върти ли?
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      А километража върти ли?
      Да, работи без проблем.

Comment

май ще трябва да сваляш таблото.
        точка

Comment

Мда, проблемът трябва да е в самото табло, в такъв случай.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            май ще трябва да сваляш таблото.
            Дано само със сваляне на табло да се размина.Въпросът е да не се налага да се търси проблема в динамото.

Comment

имаш сензор на маховика. неговия сигнал се чете от ЕКУ-то и от там тръгва към таблото. при положение че колата ти пали, значи трябва да търсиш проблема или в кабелите от еку-то до таблото или в самото табло.
              точка

Comment

Колеги,
                Не установихме повреда по таблото. След като го мотирахме обратно всичко вече работеше

Comment

значи си се запознал с италианския инженер Тоци Бегали . най-вероятно окисче по някоя букса.
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    значи си се запознал с италианския инженер Тоци Бегали . най-вероятно окисче по някоя букса.
                    Този беше, веднага го познах

Утре съм на диагностика в Поморие при Радо. Свети ми лампата за дюзата...

Comment

А тая сутрин ми просветна, че аз говоря глупости. Километража няма абсолютно нищо общо, не знам от къде изобщо ми дойде на акъла.
                      Успех с ремонта
                      Roosevelt

Comment

Working...
                      X